FAQs

Loader image

Za stranke, ki naročijo 10 ali več izdelkov, ponujamo veleprodajne cene. Za več informacij se obrnite na nas.

Da, namesto paypala uporabljamo plačila s kreditnimi karticami, saj vam kreditne kartice zagotavljajo 180-dnevno varnost za povračila stroškov. Pri Paypalu imate na voljo le 60 dni za vložitev pritožbe, zato vam kreditna kartica zagotavlja večjo varnost.

Dostava traja približno 10 dni od datuma odpreme. V redkih primerih lahko traja do 18 dni.Uporabljamo zanesljive špediterje in za vse pošiljke je ob dostavi potreben podpis. Potrdilo o odpremi vam bomo poslali po e-pošti.

Če imate težave s svojim izdelkom, nas kontaktirajte v 14 dneh po dostavi in navedite številko naročila.

Glede na težavo vam bomo ponudili zamenjavo, dobropis ali vračilo s povračilom. Če vračate izdelek za vračilo zaradi napake, vam bomo stroške vračila nakazali takoj, ko bomo prejeli izdelek. Če vrnete izdelek, ki ni okvarjen, vam bomo povrnili le znesek za izdelek, ne pa tudi stroškov pošiljanja.

Če izdelek vrnete na naslov pošiljatelja/naslov za vračilo na pošiljki, vam ne bomo povrnili stroškov, saj to ni naslov za vračilo. O vračilu nas morate predhodno kontaktirati.

Naročena napačna velikost

Majica s potiski ali našitki.

Majica, ki jo je natisnil junak, ki je spremenil številko majice. Čeprav se po najboljših močeh trudimo, da zagotovimo, da boste prejeli pravilno številko, igralci včasih spremenijo številke svojih dresov.

Ne sprejemamo vračil ali zamenjav za izdelke v prodaji.