Posted on Leave a comment

Argentina 2024 Copa Amerika Domov &Gostujoči kompleti Pricurljalo

Čez skoraj natanko štiri mesece (sredi marca 2024) bo predstavil nove argentinske komplete za Copa America 2024. Dresi Argentina Messi vam je pred meseci ponudil ekskluziven vpogled v oba kompleta – zdaj je grafični oblikovalec ustvaril fantastične modele obeh.

Argentina 2024 Copa Amerika Kompleti

Kompleti Argentina 2024 Copa America imajo elegantne barvne odtenke – domači združujejo klasično nebesno modro in belo z zlatimi logotipi, medtem ko gostujoči združuje dva odtenka modre za svež videz.

Ni znano, ali je že imel idejo za zlate logotipe pred zmagoslavjem na svetovnem prvenstvu leta 2022 – Argentina je osvojila tudi Copo Americo leta 2021, zato je to idejo morda imel že prej.

Domača in gostujoča oprema za Argentino 2024 temeljita na isti osnovni predlogi – vendar se bo ovratnica gostujoče opreme nekoliko razlikovala od ovratnice domače opreme.

Novi kompleti Argentina 2024 so opremljeni z novimi ploščami “NXT-LVL Airflow” za boljšo zračnost, posodobljen vzorec blaga in materiala.

Argentina 2024 Domači komplet

Majica Argentine 2024 ima tradicionalne bele in nebesno modre črte te države v kombinaciji z zlatimi logotipi, aplikacijami in zlato pisavo.

Argentina 2024 Gostujoči kompleti

Gostujoči dres Argentine 2024 združuje kraljevsko modro osnovo z barvami argentinske zastave, Nogometni Dresi Argentina belo in nebesno modro. Logotip in tri črte so verjetno svetlo modre; grb AFA je nebesno moder in bel.

Vam je všeč obleka Argentine za Copa America 2024? Sporočite nam v komentarjih spodaj.

Dodaj odgovor