Posted on Leave a comment

Chelsea je premagal Middlesbrough in se uvrstil v finale ligaškega pokala s skupnim izidom 6:2.

Začela se je povratna tekma polfinala ligaškega pokala. otroški nogometni dres Chelsea Tokrat se je Chelsea doma pomeril s Middlesbroughom. Chelsea je v dolgem polčasu dal vse od sebe za zmago in na koncu dobil celoten polfinale. Če se ozremo nazaj na igro Chelseaja v polfinalu, čeprav je Armando Broja povzročil avtogol, to ni moglo ustaviti strasti igralcev do doseganja zadetkov. Zaporedna zadetka sta poskrbela, da tekma že na začetku ni bila več razburljiva. Zmaga Chelseaja je bila nedvomna. Medtem ko so Chelseajevi nastopi v Premier ligi neenakomerni, imajo močno sposobnost pozno začeti. Zdaj so prišli v finale in so tik pred tem, da začnejo vojno z Liverpoolom!

Prva tekma med Chelseajem in Middlesbroughom se je končala z 0:1. Poceni nogometni dresi Na povratni tekmi 24. Predstava je bila polna pozitivnosti. Zaporedni goli so pomagali Chelseaju, da je hitro povrnil zaostanek in prevzel vodstvo. Na koncu je Chelsea slavil s 6:1 in se s skupnim izidom 6:2 prav tako uvrstil v finale.

Igralci in trenerji, ki so lahko zmagali na tej tekmi proti Chelseaju, so morali veliko prispevati, prispevka Cola Palmerja, ki je dobil dvojni top, pa ne gre prezreti. Po statističnih podatkih je Cole Palmer, ki nosi številko 20, v tej sezoni dosegel 11 golov, več kot kateri koli drug igralec Chelseaja v prejšnji sezoni.

Povedati je treba, da je bila Chelseajeva pot do prvenstva zelo težavna in nihče sprva ni mislil, da bi lahko prišli do finala. Navsezadnje so bili v tej sezoni velikokrat razočarani in so pogosto izgubili proti slabšim. na tekmovanju in skoraj nastopil. Bila je neprijetna situacija, ne da bi cel mesec dosegli en gol, a po tej tekmi lahko rečemo, da je ekipi in navijačem vlila veliko samozavesti! Chelsea se je končno prebudil in končno znal napadati, braniti in sodelovati kot ekipa. Zanima me njihov nastop v finalu, Liverpool je tudi v tej sezoni zelo močan.

Dodaj odgovor