Posted on Leave a comment

Izdan domači dres Atlético Madrid 23-24

Posodobitev: Atlético Madrid je danes predstavil svoj novi domači dres 2023-24. Medtem ko uradne predstavitvene slike ne prikazujejo nobenega sponzorja, so majice, prikazane v uradni spletni trgovini, še vedno opremljene z logotipom verjetno kmalu starega glavnega sponzorja Whalefin.

Nova obutev Nogometni dresi Atletico Madrid je bila izdana pod sloganom “Puro Atleti” (Čisti Atletico). Prvič po štirih letih vsebuje klasične črte kluba brez kakršnih koli popravkov.

Atletico Madrid 23-24 Domača oprema

To je nova domača majica Nike Atleti 23-24.

Z domačo majico Nike Atletico Madrid 2023-24 se klub vrača h klasičnim črtam, s čimer se je odpravil valoviti dizajn prejšnje sezone.

Atletico Madrid domači dres 2023-2024 ima štiri bele in tri rdeče črte na sprednji strani. Rokavi, ovratnik in zadnji del srajce so večinoma rdeči.

Na rdečih črtah domačega kompleta Nike Atlético 23-24 je viden subtilen učinek preliva. Ustvarjeni so z majhnimi pravokotniki in prehajajo iz svetlejšega odtenka rdeče na vrhu v temnejšo rdečo na sredini in na dnu. Uradno se dve rdeči barvi imenujeta “Sport Red” in “Global Red”.

Rdeče kratke hlače in nogavice dopolnjujejo novo domačo opremo Atlético de Madrid.

Vam je všeč domača oprema Atlético Madrida 2023-2024? Komentar spodaj.

Dodaj odgovor