Posted on Leave a comment

Kompleti Barcelona & Manchester United 23-24 imajo edinstvene nogavice

Nogometni dresi Manchester City HAALAND 9 niso popolni brez kratkih hlač in nogavic, to sezono pa so blagovne znamke ustvarjalne ne le pri majicah, temveč tudi pri kratkih hlačah in nogavicah.

Barcelona & Manchester United 23-24 Nogavice

Nogavice kompletov Man Utd in Barcelona imajo edinstven dizajn. Nogavice Man Utd nadaljujejo vzorce na majicah z vzorcem vrtnica x most, Barcelonine nogavice pa navdihujejo diamanti.

Dejansko je Nike izdal tudi domače kratke kratke hlače nogometni dresi za otroke z dizajnom, ki ga je navdihnil diamanti, vendar je bilo odločeno, da bodo samo za življenjski slog. Kratke hlače Barcelona 23-24 za domače tekme so standardno modre.

Druge izjemne oblike nogometne opreme brez majic vključujejo nogavice milanskega Interja s posebnim dizajnom modro/črnih karo in kratke hlače Orlando Pirates, ki nadaljujejo obliko lobanje njihovega dresa.

Kar je slabo pri nogavicah Barcelona, je to, da so zaradi dizajna od daleč videti kostanjeve in se ne ujemajo s srajco.

Edinstvene kratke hlače in nogavice 23–24 – ključna dejstva

Domače nogavice Man Utd in Barcelone 23-24 imajo edinstven dizajn Nogavice Man Utd imajo vzorec vrtnica x most, medtem ko so nogavice Barcelone navdihnjene z diamanti Nogavice Inter Milana imajo na vrhu posebno modro/črno karo Domače nogavice Orlando Pirates 23-24 nadaljujejo lobanje njihovega dresa

Ob izdaji novih nogometnih kompletov je pozornost vedno usmerjena na majico, vendar je pomembno ceniti tudi edinstven dizajn na kratkih hlačah in nogavicah.

Ste opazili druge komplete 23-24 z edinstvenimi kratkimi hlačami ali nogavicami? Kaj menite o edinstvenem dizajnu nogometnih nogavic v tej sezoni? Sporočite nam v komentarjih spodaj.

Dodaj odgovor