Posted on Leave a comment

Axel Disasi: Cesc Fàbregas me je naučil veliko nasvetov, kako igrati na vrhunski ravni

Srednji branilec Axel Disasi, ki ga nosi, je v intervjuju spregovoril o svojem predhodniku Cescu Fàbregasu, s katerim je nekoč delal, in dejal, Nogometni dresi Chelsea da mu je drugi igralec dal veliko stvari, da se jih je naučil in da mu je zelo hvaležen.

Na vprašanje o igranju s Cescom Fàbregasom v Monaku in vplivu, ki ga je imelo nanj, je Axel Disasi odgovoril: Fàbregas me je zaradi svojih izkušenj naučil veliko nasvetov, kako igrati na vrhunski ravni. Koristno je vsak dan trenirati z igralcem njegovega kova, kar daje celotni ekipi velik zagon.

Ni nujno in mu ni treba govoriti le o Chelseaju, temveč na splošno o vplivu, ki ga je nanj imel vrhunski nogomet. Kadarkoli smo imeli kakršna koli vprašanja, smo ga lahko vprašali in spomnim se, da je veliko govoril o času, ki ga je preživel v Barceloni pod Josepom Guardiolo. Vprašali smo ga, kako je deliti slačilnico z Lionelom Messijem in drugimi vrhunskimi igralci. Njegov govor je poskrbel, da smo dosegli višjo raven.

Govorili so tudi o prednostih Cesca Fàbrege v primerjavi z drugimi znanimi igralci, pri čemer je Axel Disasi dejal: “Enzo Fernández lahko doseže raven Fàbrega. Je zelo močan igralec, še mlad in ima obetavno prihodnost. Torej seveda lahko.

Ko je govoril o oživljenem Chelseaju in o tem, Poceni nogometni dresi kako lahko še vedno sanjajo o uvrstitvi med najboljših štiri, je Axel Disasi v a dejal: Sezona je še dolga. Ne moremo še potegniti zaključkov. Tudi če premagamo Fulham, moramo biti skromni in se osredotočiti na vse delo, ki je pred nami.

Naslednja za Chelsea je tekma v pokalu FA proti Aston Villi 27. januarja, ki ji bo februarja sledila tekma Premier lige proti močnemu Liverpoolu.

Dodaj odgovor