Posted on Leave a comment

Gundoganov agent je med govoricami o obnovitvi Manchester Cityja močno okrepil Arsenal

Agent Ilkaya Gundogana je zanikal poročila, da je vezist blizu podpisa nove pogodbe z Manchester Cityjem.

Igralčeva prihodnost v klubu je še vedno v zraku, kljub temu, da je tik pred tem, da popelje Manchester City do trojnega zadetka.

Nemški reprezentant je bil zadetek proti Manchester Unitedu v finalu pokala FA, s svojima dvema goloma pa je pomagal njegovemu Manchester Cityju osvojiti drugi pokal v tej sezoni.

Njegov agent Ilhan je zdaj povedal, da se obe strani ali kateri koli drug klub še nista nič dogovorila, pri čemer je igralec osredotočen na sobotni finale Lige prvakov proti Interju iz Milana.

Gundoganov agent Ilhan je ovrgel govorice, da naj bi nemški reprezentant podpisal novo Ženski Nogometni dresi pogodbo z Man Cityjem.

V pogovoru z novinarjem Fabriziem Romanom je dejal: “Nič ni bilo dogovorjeno s Cityjem ali katerim koli drugim klubom. Zadnja poročila ne držijo. Ilkay je osredotočen samo na finale.”

Vezist je bil povezan z več klubi po Evropi, kot sta Arsenal in Barcelona, ki želita pridobiti njegov podpis.

Glede na komentar njegovega agenta pa se mora še dogovoriti o kakršni koli pogodbi z Man Cityjem ali katerim koli drugim klubom, ki ga zanima.

Gundogana so vprašali, kakšna je njegova prihodnost v naslednji sezoni, potem ko je pomagal Cityju dvigniti pokal FA na stadionu Wembley.

32-letnik je po končanem nastopu na Wembleyju dejal: “Če sem iskren, Nogometni dresi Real Madrid ne potrebujem takšnih dni, da bi se počutil cenjenega in posebnega v tem klubu.

»To vem, zato sem tukaj sedem let, vse vzpone in padce, ki sem jih imel do zdaj. Nič še ni odločeno, tako da bomo videli, kaj se bo zgodilo.”

Vezist še ni razkril svojega naslednjega načrta pred naslednjo sezono, njegova pogodba pa naj bi se iztekla poleti.

Dodaj odgovor