Posted on Leave a comment

Navijači PSG napadli Aguerovega sina zaradi komentarjev o botru Messiju

Benjamina Aguera, sina legendarnega napadalca Manchester Cityja Sergia Aguera, so navijači Paris Saint Germaina osovražili zaradi komentarja, ki ga je pustil na družbenih omrežjih.

Aguero (14) je znan po svoji neverjetni nogometni genetiki, kakršne v svetu nogometa še ni bilo. Po eni strani je njegov oče Sergio Aguero, po materini strani pa dedek pokojni Diego Maradona. Da bi bilo vse bolj zanimivo, je bil njegov rojstni boter Lionel Messi.

O prijateljstvu in ljubezni med Sergiom Aguerom in nogometni dresi argentina ni treba izgubljati besed, zdi pa se, da je mladi Benjamin odnos z Messijem podedoval tudi po očetu.

Tako se je mladi Benjamin odločil zaščititi Messija, ki se je na žalosten način razšel s PSG. Na zadnji tekmi v dresu pariškega kluba so Messija ostro izžvižgali.

Pred tem je bilo potrjeno, da Argentinec ne bo podaljšal pogodbe s Parižani, kariero pa bo nadaljeval bodisi v Savdski Arabiji bodisi v Barceloni. PSG je objavil fotografijo Messijevega slovesa, Aguerov sin pa je s svojim komentarjem poskrbel za jezo navijačev PSG.

“Messi je bil prevelik za vaš klub,” je dejal Benjamin Aguero in požel veliko pozornosti na družbenih omrežjih. Našli so se tudi takšni, ki jih je komentar užalil.

“Zbudil se je in izbral nasilje”, “Messijev boter govori”, “Vidiš, da je vedenje podedoval po očetu, ne potrebuje DNK”, so nekateri komentarji na uradni spletni strani otroški nogometni dresi messi.

Dodaj odgovor