Posted on Leave a comment

Messija v Argentini pričakali nepozabni prizori: Stadion gorel, on zabijal evrogole

Lionel Messi v svoji Argentini uživa poseben status, dokaz za to pa so prizori, nogometni dresi juventus ki prihajajo do nas s poslovilne tekme njegovega nekdanjega reprezentančnega soigralca Maxija Rodrigueza.

Nekdanji nogometaš Liverpoola je v Rosariu organiziral ogledno tekmo med reprezentanco Argentine in Newell’s Old Boys, kjer so igrale številne nogometne legende te države.

Čeprav bi moral biti v ospredju Rodriguez, je šov seveda ukradel Lionel Messi. Navijači Newell’s Old Boys, Messijevega domačega kluba, so svojemu junaku pričarali čudovito dobrodošlico.

Stadion je bil v temi, nato pa sta se nenadoma razlegla bakla in pesem, s katero so navijači čestitali Messiju za 36. rojstni dan.

Novopečeni igralec Interja iz Miamija se je udeležil ekshibicijske tekme in si seveda ni mogel kaj, nogometni dresi otroški da se ne bi vpisal med strelce. Poleg tega je to storil trikrat.

Prvi od teh golov je bil res fenomenalen. Igrala se je četrta minuta, ko je Messi izvedel prosti strel s približno 20 metrov in žogo poslal v roglje. Vratar je vse to opazoval z očmi.

Na koncu je padlo kar 12 golov, kar je za ekshibicijsko tekmo povsem normalno. Tekma se je končala z zmago Newell’s Old Boys s 7:5.

Maxi Rodriguez je dosegel en gol za obe ekipi, poleg Messijevega hat-tricka pa je za Argentino zadel še Martin Posse.

Za Newell’s Old Boys sta po dva zadetka dosegla Ignacio Scocco in legendarni Gabriel Omar Batistuta, po en gol pa Rodriguezov sin in dve hčerki.

Dodaj odgovor