Posted on Leave a comment

Razotkrivena velika sramota reprezentativca Hrvatske: Vozački ispit pao čak 25 puta

Vratar Interja Alex Cordaz je razkril, da je hrvaški vezist Marcelo Brozović kar 25-krat padel na vozniškem izpitu.

Zdi se, da je le vprašanje časa, kdaj bo hrvaški reprezentant Marcelo Brozović tudi uradno postal igralec savdskega Al-Nassra, in to za vrtoglavo vsoto denarja.

Tako naj bi nekdanji igralec Dinama na leto pobral 20 milijonov evrov, Hrvaška nogometni dresi pogodba z bogatim savdskim klubom pa naj bi ga vezala do poletja 2026.

To novico je včeraj objavil italijanski novinar Gianluca Di Marzio, ki je izjavil, da je Brozovićev bodoči klub njegovo pogodbo odkupil od Interja za 23 milijonov evrov.

Posebno zanimivo je bilo eno od poslovilnih sporočil. Njen avtor je bil Interjev vratar Alex Cordaz, nanašala pa se je na dejstvo, da je priljubljeni Broz kar 25-krat padel na vozniškem izpitu.

“Na vozniškem izpitu je padel kar 25-krat, pred finalom svetovnega prvenstva pa je ‘požrl’ dva kilograma salame in spil veliko Coca Cole, potem pa brez težav pretekel 15 kilometrov. Med igranjem za Inter je bil tudi neprekosljiv maratonec, čeprav je slovel po večjih nagajivosti izven igrišča,« je zapisal Cordaz.

Marsikomu bo ostalo vrezano v spomin, Poceni nogometni dresi da je prav Brozović ustvaril revolucionarno ležanje za živim zidom, ki ga danes pri izvajanju prostih strelov uporabljajo številni vratarji.

“Brozovićev ‘krokodil’ je ena izmed potez, ki je za vedno spremenila način izvajanja in branjenja prostih strelov. Brozović je bil prvi, ki je to storil in od takrat ga vsi kopirajo. Samo norec, kot je on, bi se lahko domislil česa takega .”

Dodaj odgovor