Posted on Leave a comment

Mnogi se sprašujejo, od kod De Bruyne na slavju v dresu tretjeligaša, odgovor je prišel

Videi in posnetki s slavja nogometašev Manchester Cityja Nogometni dresi obkrožijo svet, posebej zanimiv pa je dres, v katerem je nastopil Kevin de Bruyne.

Nogometaši Manchester Cityja že vse od zmage nad Interjem v finalu lige prvakov slavijo trojno krono. Vse skupaj je bilo okronano včeraj, ko so Meščani v odprtem avtobusu paradirali v okviru osrednje slovesnosti po ulicah Manchestra.

Tam se je v presenetljivi kombinaciji pojavil legitimni kandidat za nagrado za najboljšega igralca na svetu Kevin de Bruyne. Natančneje, odlični belgijski ofenzivec je prišel v dresu do nedavnega angleškega tretjeligaša Sheffield Wednesday.

Seveda je to takoj pritegnilo pozornost britanskih medijev in vsi so se spraševali, zakaj je eden najboljših nogometašev na svetu na proslavo pokala s Cityjem prišel v dresu priljubljenih Sov.

Angleški mediji so odgovor preiskali in se skriva v družinski povezavi. Za vse je namreč zaslužen njegov veliki prijatelj Glenn Loovens, ki je na finalu Lige prvakov v Istanbulu nosil dres Sheffield Wednesdayja, enak tistemu na De Bruynu.

Nizozemski nogometaš je velik prijatelj z De Bruynejem izven igrišča, De Bruynejeva žena Michele pa je prijateljica z Loovensovim partnerjem, tako da se par pogosto odpravi skupaj in očitno je nekdanji kapetan Wednesday De Bruynu podaril svojo majico.

Prav tako se je De Bruyne s to potezo morda želel pokloniti svojemu mestnemu kolegu Kylu Walkerju, Poceni nogometni dresi ki je otrok Sheffield Wednesdayja. Seveda iz tega priljubljenega kluba, ki si je pred tedni izboril nastop v Championshipu, niso zamudili priložnosti, da se na družbenih omrežjih pohvalijo, da njihov dres nosi eden najboljših nogometašev na svetu.

Dodaj odgovor