Posted on Leave a comment

Ansu Fati je eden od krivcev, da Lionel Messi ni prišel v Barcelono

Lionel Messi se je pred kratkim, kljub obsežnim pogajanjem z Barcelono, otroški nogometni dresi z lastnim imenom,odločil, da kariero nadaljuje v ameriškem Interju iz Miamija.

Messijev oče in menedžer Jorge se je pogovarjal s predsednikom Barcelone Joanom Laporto, kazalo je, da se bo Argentinec po dveh letih vrnil na Camp Nou, a se to na koncu ni zgodilo.

Barcelona ni mogla dovolj “počistiti” plačne zgornje meje, eden od razlogov za to pa je zavrnitev Ansuja Fatija, da bi zapustil klub.

Trener Xavi ne računa na 20-letnega Fatija, ki so ga imenovali Messijev naslednik, a po hudi poškodbi ni upravičil pričakovanj.

Vodstvo Barcelone je Fatija uvrstilo na prestopno listo, da bi dobilo dovolj prostora v plačni kapici za prihod Messija, a mladi as ni hotel oditi, poroča Mundo Deportivo.

Fati je prek svojega menedžerja Jorgeja Mendesa vodilnim v Barci sporočil, da želi ostati v klubu in da ga ne moti dejstvo, da bo tudi v tej sezoni kot igralec prihajal s klopi.

Za njegov prevzem so se zanimali Tottenham, Bayern, Manchester United in PSG, nogometni dresi a od selitve v enega od teh klubov ne bo nič.

Fatijev ugovor vrijedi do ljeta 2027. godine. Transfermarkt ga je u oktobru 2020. godine procijenio na 80 miliona eura, a trenutna vrijednost mu je 35 miliona eura.

Dodaj odgovor