Posted on Leave a comment

Novi zvezdnik Liverpoola je svojo punco zapustil zaradi njene najboljše prijateljice

Argentinski vezist Alexis Mac Allister (24), ki se je dogovoril za selitev v Liverpool, se je znašel v središču pozornosti, potem ko je njegova zdaj že nekdanja deklica izjavila, nogometni dresi Liverpool da jo je zapustil zaradi njene najboljše prijateljice.

Camila Mayan, manekenka in vplivnica na družbenih omrežjih, je decembra stala ob svojem fantu na svetovnem prvenstvu v Katarju, kjer je naslov osvojila Argentina, le nekaj dni pozneje pa se je njuno razmerje končalo.

Novinarka Marcela Taura trdi, da je bila Camila zapuščena, da bi Mac Callister lahko začel razmerje z njeno prijateljico Aileno Cova.

“Bom 100-odstotno iskren. Zdelo se mi je, da gre vse narobe, da ni rešitve in da vse uhaja izpod nadzora. Še vedno sem na pol poti, ne bom lagal, ampak začela gledati okoli sebe in ugotovila, da so še druge lepe stvari. Vsega, kar se je zgodilo, si nisem mogla predstavljati niti v najhujši nočni mori. Nikoli si ne bi predstavljala toliko negativnih stvari o tako bližnji osebi (Cova),” je priznala v intervju za televizijsko oddajo Intrusos.

Mac Allister se je z novo partnerico prvič javno pojavil na poroki Lautara Martineza, ki je bila pred nekaj dnevi in ​​je zbrala nekaj članov ekipe, ki je argentinsko reprezentanco v Katarju popeljala na svetovni vrh.

Mac Allister bo prva okrepitev Liverpoola za 60 milijonov evrov, saj naj bi bil ta prestop uraden kmalu. Argentinec se je dogovoril o osebnih pogojih petletne pogodbe, ki bo veljala do leta 2028, kot se pričakuje od aprila.

Spomnimo, Mac Allister je zrasel v vrstah Argentinosov, kjer je najprej igral za njihovo drugo ekipo, nato pa se je leta 2017 preselil v prvo ekipo. Dve leti pozneje ga je za 8 milijonov evrov kupil Brighton. Vendar ga je angleški klub dvakrat posodil (Argentinosu in Boci Juniors), tako da je od januarja 2020 postal standardni član ekipe.

V tej sezoni je zbral 40 nastopov v vseh tekmovanjih. Dosegel je 12 golov in dodal še tri podaje Ženski Nogometni dresi.

Za argentinsko reprezentanco je debitiral leta 2019. Od takrat je v reprezentanci zbral 16 nastopov in dosegel en gol.

Dodaj odgovor