Posted on Leave a comment

Paris Saint-Germain 0 proti 2 Rennes, Messi je odšel razočaran

Paris Saint-Germain znova ni uspel, tokrat proti zadnjeuvrščenemu Rennesu. Messi po tekmi ni hotel pozdraviti domačih navijačev, ampak se je razočaran vrnil v garderobo z Paris Saint Germain PSG Lionel Messi dres.

Težave, ki jih je izpostavila obramba Paris Saint-Germaina, so postajale vse bolj očitne, a jih trener Galti večkrat ni upošteval. Nihče ne bo podvomil o absolutnem jedru kombinacije MMN v ekipi Paris Saint-Germaina, vendar se ekipa preveč zanaša na njih, tako da situacija v ekipi niha od dobrega do slabega, in ko niso v dobri formi, bodo izgubi igro.

Na tej tekmi je Neymar še vedno odsoten, Messi igra kot pomočnik, Mbappe je v slabi formi, Verratti je naredil 1 čudovito podajo + Messi je naredil 2 čudoviti podaji Mbappeju, vendar ni uspel zadeti, velikokrat je zgrešil eno priložnost. Toda obramba na zadnji strani je šibka, ne more braniti vrat in lahko samo gleda, kako nasprotnikova žoga pada v mrežo.

Po tekmi je bil Messijev obraz poln razočaranja, deloma zaradi rezultata igre, v veliki meri pa je bil razlog za to, da so vsakič, ko je Messi dobil žogo, prisotni navijači žvižgali, kot da bi bili nezadovoljni, ker Messi ni t je naredil nadaljevanje. Konvencijska odločitev. Očitno je bil Messi prizadet in nesrečen. To ljudi spominja na Ronaldov zgodnji izstop iz Manchester Uniteda, ki so ga navijači izžvižgali in napadli.

Po tem incidentu obstaja velika verjetnost, da Messi noče še naprej nositi Paris Saint Germain PSG dres. Se vidi, da je res razočaran. Pravzaprav, ko igralec postane starejši, bo njegova fizična funkcija upadla in od njega ni mogoče zahtevati, da izbruhne v svoje mladostno stanje, vendar se zdi, da navijači tega ne morejo razumeti, kar je srhljivo.

Dodaj odgovor