Posted on Leave a comment

PREDVIDENE SESTAVE | Inter proti Milanu

Inter bo danes stopil na igrišče na San Siru, saj se zaveda, da bi lahko remi ali celo poraz z enim golom zadostoval za prvi finale Lige prvakov po letu 2010.

Milan ima danes težko nalogo in to ni le zato, ker na prvi tekmi zaostajajo s skupnim izidom 2-0, Nogometni dresi za klube ampak tudi zaradi njihove nedavne forme. Pred kratkim so izgubili z 2:0 proti Spezii, po tem pa so se igralci ekipe pomerili z vodji Curva Sud, na Milanellu pa je bila prisotna množica navijačev Rossonerov, ki so nedavno bodrili ekipo.

Inter je na nasprotni lestvici, saj je zdaj izenačen po točkah na lestvici Serie A z drugouvrščenim Juventusom in ima velike možnosti, da konča med prvimi štirimi. Od poraza proti Monzi z 1:0 niso izgubili niti enkrat in so na poti premagali Lazio, Romo in Rossonere, kar kaže, kako se je njihova forma v zadnjih tednih izboljšala.

Slaba novica za Nerazzurre bi bila, da je Rafael Leão spet pripravljen, a so Rossoneri izgubili Ismaela Bennacerja zaradi poškodbe ob koncu sezone na prvi tekmi. Na koncu Interja so zdaj velike težave s telesno pripravljenostjo.

Inter (3-5-2): On; Medtem Asrbi, Bestni; Dumfries, Barella,AC Milan dres 2023, Calhnoglu, Makhitaryan, Dimarco; Lautaro Martinez, Dijko

Milan (4-2-3-1): Maignan; Calabria, Thiaw, Tomori, Hernandez; Tonali, Krunić; Saelemaekers, Diaz, Leao; Giroud.

Dodaj odgovor