Posted on Leave a comment

Juventus naj bi danes prejel nov odvzem točk

Obstaja splošno pričakovanje, da bo Juventus danes prejel nov odvzem točk zaradi svojih nepravilnosti pri kapitalskih otroški nogometni dres Liverpool.

Sky Italia je podrobno poročal o situaciji in navedel, da zaslišanje za ponovno oceno primera kapitalskih dobičkov Juventusa poteka na zveznem prizivnem sodišču FIGC. Kazen 15 točk za klub je bila odpravljena, potem ko so se Bianconeri pritožili, vendar je bila poslana na višje sodišče FIGC.

Zaradi pritožbe Juventusa je bila prepoved, naložena Pavlu Nedvedu, odpravljena, prepovedi Andrea Agnellija, Fabia Paraticija, Maurizia Arrivabeneja in Federica Cherubinija pa so ostale. Razloge za Juventusov odvzem 15 točk je razkril tudi CONI, preden se je klub kasneje pritožil.

Sojenje za ponovno oceno se bo danes začelo ob 10. uri po lokalnem času in bo potekalo na daljavo. Pričakuje se, da bo objavljen odvzem 12 Nogometni dresi za klube in zaradi tega bodo Bianconeri končali na osmem mestu lestvice in se ne bodo uvrstili v evropsko nogometno prvenstvo.

Dodaj odgovor