Posted on Leave a comment

Serie A PREDOGLED | Milan proti Sampdorii

nogometni dresi slovenija si bo prizadeval zagotoviti mesto v Ligi prvakov v zadnjih nekaj tekmah sezone, njihov podvig pa se bo začel danes proti izpadli Sampdorii.

Milan se bliža tej tekmi, potem ko je njegov sosedski tekmec Inter izpadel iz Lige prvakov zaradi dveh tekem na San Siru. Rossoneri bi bili razočarani nad samim seboj po povprečnem prikazu na obeh tekmah proti bližnjim tekmecem, kjer preprosto niso mogli zbrati svojega tempa, da bi dosegli rezultat.

Poraz proti Nerazzurri v začetku tega leta je pomenil, da bo ekipa Stefana Piolija izgubila 4. mesto na ligaški lestvici in po nizu nedoslednih rezultatov se je pojavila vrzel štirih točk med mestoma Milana in UCL.

Roma Joseja Mourinha je v dobrem stanju po preboju v finale lige Europa in zagotovo bo poskušala preseči Milan na lestvici. Morebitni spodrsljaji Rossonerov v preostalih tekmah bi se zanje izkazali za drago, saj bodo tvegali celo izgubo mest v Ligi Evropa.

Medtem pa bo Sampdoria k tej tekmi pristopila z edinim upanjem, da bo dodala svoje točke, saj je že izpadla iz Serie A.

Blucerchiati so v seriji brez zmage 8 zaporednih iger in v tej sezoni jim je šlo vse narobe. Zdaj so sposobni samo narediti pretrese za velike strani in zagotoviti nekaj za praznovanje svojim navijačem.

nogometni dresi argentina si ne more več privoščiti poraza ali remija in pričakuje se, da bo najmočnejšo postavo pripeljal Stefano Pioli. Alexis Saelemaekers in Simon Kjaer naj bi se vrnila v začetno enajsterico. Divock Origi, Aster Vranckx in Ante Rebic so odsotni zaradi poškodb. Ismael Bennacer se je na stranskem tiru zaradi poškodbe že pridružil Zlatanu Ibrahimoviću in Alessandru Florenziju. Kar zadeva Sampdorio, bo Manolo Gabbiadini vnaprej sodeloval s Fabiem Quagliarello. Emil Audero, Abdelhamind Sabiri in Mehdi Leris bodo na tej tekmi ostali ob strani.

Dodaj odgovor