Posted on Leave a comment

Zastoj za Romo, ko so najboljši štirje upi doživeli nov udarec

Roma ni mogla premagati Bologne, Nogometni dresi Juventus saj je igrala neodločeno brez golov, kar je še dodatno omajalo njeno upanje za Ligo prvakov.

Roma je prihajala po porazu od Interja prejšnji teden, ko nadaljuje svoj lov na evropski nogomet. Upali so, da se bodo proti Bologni vrnili na zmagovita pota, a Atalanti niso uspeli priteči za tri točke.

Obe ekipi sta si v prvem polčasu ustvarili malo priložnosti in nista mogli doseči prvega zadetka, drugi polčas pa je prav tako prišel in minil brez očitnih priložnosti na obeh straneh, saj se je tekma končala z remijem brez golov.

Menedžer Bologne Thiago Motta je naredil tri menjave na svoji strani, ki je prejšnji konec tedna remizirala s Sassuolom, medtem ko je Jose Mourinho, ki je bil pred kratkim kaznovan s tremi tekmami, naredil šest menjav na svoji strani, ki je prejšnji vikend izgubila proti milanskemu Interju.

Začel se je prvi polčas in obema ekipama ni uspelo pripeljati igre. Prvo priložnost na tekmi so si priigrali domači, ko je svojo srečo poskusil Riccardo Orsolinias s strelom od daleč proti strehi mreže. Mile Svilar je priseben in ubrani. Bologna je nasprotnika prisilila v prepuščen kot.

Tudi Roma je dobila priložnost zase, a je ni mogla izkoristiti. Andrea Belotti je prejel močno podajo v kazenskem prostoru in takoj poslal nizek strel proti sredini vrat, vendar je Lukasz Skorupski odlično ubranil žogo.

Drugi polčas se je nadaljeval tako, kot so končali, vendar ni bilo veliko priložnosti, saj je tekma prišla v zadnjo fazo.

Proti zaključku tekme je Roma dobila priložnost prek Tammy Abraham. Napadalec je natančno prestregel podajo v kazenski prostor in z glavo zadel proti golu, vendar njegov poskus nizko v sredino vrat ni uspel premagati Lukasza Skorupskega, nogometni dresi otroški ki je senzacionalno obranil.

Roma ni mogla izkoristiti priložnosti, da bi se približala prvi štirici, saj je ostala šesta na prvenstveni lestvici, šest točk za AC Milanom.

Dodaj odgovor