Posted on Leave a comment

PSG 24-25 Domači Komplet je ušel

Posodobitev: oživili smo domačo opremo Paris Saint-Germain 2024-2025, kot jo je nosil Achraf Hakimi. Barve njegovega prvotnega puščanja so bile nekoliko napačne – domači dres Paris Saint-Germain 24-25 ima mornarsko glavno barvo in ne kraljevsko modre kot pri prvem puščanju. Spodaj smo vključili slike pravilnih in napačnih.

Posodobitev: strokovnjaki za dres Paris Saint-Germain 2024-2025 so pricurljali v javnost strokovnjaki za dres Paris Saint-Germain, otroški dres PSG z lastnim imenom La Source Parisienne.

PSG 24-25 Domači komplet

Ta slika prikazuje novi domači dres Paris Saint-Germaina za 24-25.

Majica domačega nogometa PSG 2024-25 se vrača k klubskemu klasičnemu Hechterju. Zadnji dres Paris Saint-Germaina s klasičnim Hechterjem je bil domači dres 2020-21.

Majica Hechter je legendarni simbol zgodovine in identitete Paris Saint-Germaina. Oblikoval modna ikona Daniel Hechter.

Kompletu Hechter daje naslikan videz s subtilnimi učinki čopiča.

Hechter se vrača po protestih klubske ultra zaradi netradicionalne domače opreme PSG v zadnjih letih. Trajna vrnitev Hechterja “je v pripravi”, pravijo ultrasi kluba. “Še naprej delajo na tem”.

Paris Saint-Germain 24-25 Domača garnitura – prva napačna kraljevsko modra barva v primerjavi s pravilno mornarsko barvo.

Domača oprema Paris Saint-Germain 2024-2025 bo predstavljena maja/junija 2024.

Vam je všeč vrnitev klasičnega Hechterja za domačo uniformo Paris Saint-Germain 24-25? Nogometni dresi z lastnim tiskom Bi radi videli trajno vrnitev? Komentar spodaj.

Dodaj odgovor