Posted on Leave a comment

Ustvarite 9 golov v 19 tekmah Premier League! Ali obžalujete, da ste Tenga Hacha poslali stran iz skupine Manchester United, potem ko ste opustili podatke ene osebe?

V 19. krogu angleške Premier lige je bila igrana osrednja točka tekme, v kateri je nedavno slabo uspešni Red Devils Manchester United igral doma proti Aston Villi. Kljub temu, da je Manchester United v prvem polčasu zaostajal za dvema goloma, se je Manchester United vrnil z dohitevanjem in porazom močnih nasprotnikov s 3:2. Dva mlada napadalca, Ganajo in Hoirende, sta dosegla tri gole, Rushford, ki se je vrnil v svojo formo, pa je prav tako zagotovil asistenco, zaradi česar so navijači Manchester Uniteda zelo veseli. Kljub temu pa je še vedno veliko prostora za izboljšave v napadalni liniji Manchester United. Ker je njihov kombinirani cilj in statistika pomoči lahko samo enak mladi igralec Elenga, otroški nogometni dres Inter Miami ki je bil opuščen poleti.

Pred tekmo je Manchester United utrpel 4 poraze na različnih tekmah brez gola, trenerski položaj Teng Haha pa je bil tudi na robu propada. V tej igri, ki se sooča z visečo Aston Villa, se vsi potijo za njih. Po začetku tekme je Villa resnično prevzela vodstvo. V 21. minuti je McKinley zadel prosti udarec in zadel direktno v mrežo. Pet minut kasneje sta Dunton Kerr in Scorpions zamahnila z repom in zadela še en gol. Villa je v prvem polčasu vodila z 2:0.

Po začetku drugega polčasa se je situacija na igrišču nenadoma spremenila, Villa je začela delati pogoste napake, medtem ko je Manchester United začel obupan protinapad. V 57. minuti je Rashford naredil križ z leve, Ghanacho pa je zadel zadaj in dosegel gol. V 57. minuti je Ganajo dvakrat zadel iz središča kazenskega območja, Manchester United pa je uspešno izenačil rezultat. Čedalje pogumnejši Red Devils so v 81. minuti ponovno dosegli zadetek. Hoellendova odbojka je dosegla prvi gol v Premier ligi, Manchester United pa je na koncu zmagal s 3:2.

V tej tekmi je Manchester United dosegel 13 golov, 7 golov in 3 gole, z zelo dobro učinkovitostjo golov. Hvaležni so tudi nastopi dveh mladih naprednikov, Hoerenda in Ganaja, ki sijejo v Starem Traffordu. Glavni trener Teng Hah je prav tako dobil kratko dihanje. Kljub temu mu je bilo v zadregi ena oseba, ki ga je zelo osramotila, mlada igralka Elenga, ki jo je Manchester United poleti poslal v Nottingham Forest.

V istem krogu tekme je Nottingham Forest zmagal z 3:1 proti novemu tajkunu Newcastle, nekdanji Newcastle igralec Chris Wood pa je dosegel klobuk trik, Erlanga pa je igral kot desni krilec. To je povečalo tudi njegovo statistiko Premier League to sezono na 19 tekem s 4 goli in 5 asistencami. Hitrost in spretnosti švedskih mladih igralcev so v največji meri prikazane na krilih, kar postaja nočna mora za obrambo različnih ekip Premier League. Združeni podatki o golih in pomoči ekipe Manchester United so primerljivi tudi s podatki Elenga.

Do sedaj so podatki o napredniku Manchester United v angleški Premier ligi naslednji: Hoerend je dosegel 1 gol v 15 tekmah, Ganajo je dosegel 3 gole in 1 asistenco v 17 tekmah, Rashford je dosegel 2 gola in 2 asistenci v 18 tekmah, Marshall je dosegel 1 gol v 13 tekmah, Anthony in Sancho sta dosegla 0 gola in 0 asistence. V teh nekaj naprednikih Manchester United je združilo 7 golov in 3 asistence, kar je ustvarilo le en gol več kot Elenga, ki je dosegla 4 gole in 5 asistenc.

Pravzaprav je Erlanga dobro igral tudi pod nekdanjim trenerjem Manchester Uniteda Ronniejem, vendar njegova desna noga tehnika ne izpolnjuje zahtev obratnega krila Tenga Hacha. Poleg tega sta na levi strani že mladinski trening kronanega princa Rashford in ljubljenega igralca Tenga Hacha Ganajo, zato je Erlanga mogoče poslati stran le kot žrtev za zamenjavo Manchester Uniteda. Vendar, otroški nogometni dresi z lastnim imenom glede na njegovo izjemno nastop v tej sezoni in potem glede nastopa njegovega ljubljenega igralca Anthonyja, ne vem, če bo Tenghahe kaj obžaloval?

Dodaj odgovor